top of page
To a Full Beauty & Co Experience
Angela_portret_ - 3.jpeg
Behandelingen
Gezichtsbehandeling
gelaats
Kleine Behandeling
wenkbrauw Plukken
Gezichtsmassage
Gezichtscrème aanbrengen
RESERVEER ONLINE
Absolution

Uw huid is uniek: zij weerspiegeld uw emoties, uw omgeving, uw intimiteit. Net als uzelf, veranderen de behoeften van de huid elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen.

Daarom maak ik gebruik van het merk absolution: huidverzorging in de meest pure zin van het woord. Effectief uiteraard, en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoefte van uw huid.

Het eerste dat opvalt aan absolution is de minimalistische, organische vormgeving. Louter zwart-wit, kunstzinnige dessins, verrassende vormen. Ingenieus in z'n eenvoud. Discreet en tegelijk chic. Anders dan welk ander merk dan ook. Dat geldt ook voor de inhoud. Een compact, overzichtelijk assortiment met producten die zijn aan te passen op de dagelijkse behoeften en stemmingen van de huid. Altijd een antwoord op maat – voor hem en haar, voor elke leeftijd. Met als alles overtreffend doel: de schoonheid van de huid behouden.

Biologisch is écht beter.

Het is geen fabeltje, geen marketingtruc: biologische producten zijn werkelijk beter voor de huid. Waarom? Omdat de huid natuurlijke ingrediënten makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen. En: waar biologische ingrediënten de natuurlijke functies van de huid ondersteunen en versterken, kunnen kunstmatige bestanddelen deze juist verstoren. Biologische ingrediënten worden geteeld zonder giftige pesticiden en chemische meststoffen. De producten van Absolution zijn bovendien vrij van parabenen, PEG, ftalaatvrij, synthetische kleurstoffen en parfum. Gecertificeerd door Ecocert Greenlife, het keurmerk voor natuurlijke en biologische producten.

Contact

Contact

Angela Franken

Kerkstraat 43, 3781 GA, Voorthuizen

info@salondevoorde.nl  \  Tel: 0613938315

bottom of page